Vidite prvi

mostar

Donosimo zabavni program na Mostarskom sajmu gospodarstva Mostar 2019.

Autor:Prvi.tv
Objava:8.3.2019. 20:15
Donosimo zabavni program na Mostarskom sajmu gospodarstva Mostar 2019.
Učitavanje medija preglednika ...

Početak mjeseca ožujka uvijek je rezerviran za prve najave zbivanja na Mostarskom sajmu gospodarstva. Ove godine Mostarski sajam slavi svoj veliki 22.rodjendan, a kao i do sada ponudit će sigurni smo za svakoga po nešto. Svi izlagači i posjetitelji, ponovno će moći birati nešto iz bogatog i zanimljivog programa tijekom 5 dana trajanja manifestacije poznatije u regiji kao mjesto dobre zabave.

Da bi bili u mogućnosti organizirati zanimljiv program i za svakoga po nešto zaslužni su i naši ponosni sponzori zabavnoga programa- Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, te HT ERONET, a sa nama su tu i sada već tradicionalni partneri ARTDECO cosmetics, Katarina d.o.o., Dukat FIT i SinkroMO .

Za sve pripadnice ljepšega spola, već posljednje 4 godine, veliku zainteresinarnost privlači nagradna igra Makeover, koju imamo i ovaj put, a o čijim pravilima se svi možete informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje do 27.ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB-a, čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma tijekom Modnih dana, ovoga puta u 2 termina: četvrtak 11.4.2019. i petak, 12.4.2019. od 13h.
Za styling dobitnica pobrinut će se 2 tima stručnjaka. U četvrtak svoje ideje prezentirati će Nives ĆORIĆ- NICCA, uz potporu vizažistice Ive Marušić i Frizerskog salona STUDIO IN iz Mostara, a onda ćemo u petak gledati kakvu su promjenu uradili Blaga PAVLAK i stručno osoblje Frizersko- kozmetičkog studia SEKA iz Ljubuškog. Da cjelokupni look bude upotpunjen pobrinut će se Marijana Dukić sa svojim predivnim Ma Cheri torbicama, a za nakit je zaslužna Tina Ključe Mihaljević iz Opuzena (TKM Design).

I ove godine sa nama je službeni make up partner- ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će naše dobitnice darivati sa poklon paketima ne samo Artdeco proizvoda nego i njihove linije Ovnak trendy i Ovnak beauty ! Također ne smijemo zaboraviti ni poklon pakete prirodne kozmetiku GLORIA.
Razlog više zašto se trebate prijaviti za ovu nagradnu igru je što možete osvojiti opuštajuće tretmane lica, oblikovanje, produživanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.

Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije publici predstaviti Blaga Pavlak, Nives Ćorić by NICCA, butik COOL, Modni Studio NIT iz Sarajeva i Mersiha Šukman nakit iz Jablanice, Ma Cheri by Marijana Dukić, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.

Komentari
Broj komentara:0