Vidite prvi

LAKŠE DO NOVIH KLIJENATA

U sklopu Mostarskoga sajma međunarodni 'B2B susreti'

Autor:Prvi.tv
Objava:12.3.2019. 13:21
U sklopu Mostarskoga sajma međunarodni 'B2B susreti'
Učitavanje medija preglednika ...

Ostvariti kvalitetan poslovni kontakt i proširiti mrežu partnerstava često su presudni koraci kojima poduzetnici mogu doći korak bliže postizanju zadanih poslovnih ciljeva. Pronaći pouzdane suradnike u inozemstvu nerijetko je izazov koji je lakše prevladati uz adekvatnu podršku.

Upravo s tim ciljem Intera Tehnološki Park drugu godinu zaredom organizira „Međunarodne B2B susrete Mostar 2019" koji će se održati u sklopu Sajma gospodarstva Mostar u utorak, 9. travnja 2019. godine s početkom u 14 sati u dvorani broj tri Paviljona jedan.

Cilj događaja je sudionicima olakšati i ubrzati pronalaženje novih klijenata, dobavljača, partnera ili naprosto novih poslovnih kontakata iz zemalja iz regije i šire (Italija, Mađarska, Austrija, Turska, Kina, itd.). Pored toga, sudionici će saznati i kako pristupiti sredstvima iz EU programa „SME instrument" i „COSME" koja su namijenjena upravo poduzećima te o uslugama za razvoj i internacionalizaciju poslovanja koje nudi Europska poduzetnička mreža (EEN).

Ovakvi događaji predstavljaju oblik umrežavanja koji je postao značajan sastavni dio mnogih poslovnih konferencija. U samo 20-ak minuta poduzetnici i poslovni profesionalci mogu identificirati i pokrenuti potencijalno plodnu poslovnu suradnju i partnerstvo. „B2B matchmaking" je brz i jednostavan način za predstaviti svoje poslovanje kako potencijalnim partnerima, tako i novim tržištima.

Kako bi postali dijelom ovog događaja, svi zainteresirani mogu kratkom registracijom na linku izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. Sudjelovanje na ovim B2B susretima je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.

Ovi se susreti organiziraju uz okviru Europske poduzetničke mreže te u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom, Privrednom komorom Srbije, Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Privrednom komorom Crne Gore, Tehnološko-inovacijskim centrom iz Šangaja (Kina) te NKÜ Technoparkom (Turska), stoji na stranicama Intere.

Komentari
Broj komentara:0