Vidite prvi
Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Dobrodošli na internet televiziju Prvi.tv. Sve usluge sadržaja Prvi.tv mogu se koristiti pod uvjetima koji se navode u nastavku teksta. Uvjeti koje ćemo navesti vrijede za sve sadržaje i usluge Prvi.tv.

Prvi.tv polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, audio materijale i vizualne). Neovlašteno korištenje bilo kojeg spomenutog sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem prava koje rezultira sporom i mogućom tužbom. Prvi.tv ima pravo promjene, ukidanja sadržaja, a da to prethodno ne najavi.

Na internet televiziji Prvi.tv postavljeni su vlasiti sadržaji, sadržaji oglašivača i partnerskih medija. Također, na Prvi.tv nalazi se sadržaj koji nam šalju naši čitatelji, kao i linkovi drugih internet stranica. Sve sadržaje s Prvi.tv koristite na vlastitu odgovornost i Prvi.tv ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Prvi.tv ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Privatnost korisnika

Prvi.tv u cijelosti poštuje privatnost osoba koje posjete našu internet televiziju. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Prvi.tv neće davati na uvid trećoj strani,  osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

Čitateljima i gledateljima Prvi.tv strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe strogo je zabranjeno. Zabranjeno je i objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

Komentari objavljeni na Prvi.tv ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika naše internet televizije. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Prvi.tv zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.